logo-1
deck_touw

Huren en demonstraties

Een IBIX straalunit huren

Een IBIX straalunit inclusief bijbehorende accessoires huren voor uw werkzaamheden in de scheepvaart kan eenvoudig bij Nobel Products. Denkt u hierbij aan onder andere straalmiddelen en een straalhelm. Voor veel bedrijven is het vaak moeilijk in te schatten hoeveel men nodig heeft. Wanneer u besluit om een IBIX straalunit bij ons te huren, is een overschot geen probleem. Wat u overhoudt kunt u namelijk altijd retour sturen, mits het in nieuwe staat verkeert.

 

Een IBIX straalunit huren voor al uw toepassingen

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van stralen van oppervlaktes in de scheepvaart. Hierdoor voorzien wij u graag van deskundig en persoonlijk advies en uitstekende service bij het huren van een IBIX straalunit. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste IBIX straalmachine huurt. Het verwijderen van roest of verf op diverse oppervlakten is met een straalunit zo gebeurd. De prijzen van het huren van een IBIX straalunit zijn:

  • IBIX 9: € 50,00 per dag en € 200,00 per week.
  • IBIX 25: € 75,00 per dag en € 300,00 per week.

Bij deze straalunits kunt u ook een volgelaatsmasker huren, waar eenmalig € 20,00 aan verbonden is. Ook is het mogelijk om een straalhelm met ademluchtfilter als accessoire te huren voor € 85,00 per huurperiode.

 

Geef uw bestelling aan ons door

Wanneer u werkzaam bent in de scheepvaart en diverse straalwerkzaamheden uitvoert, kunt u bij ons een IBIX straalunit kopen of huren voor een optimaal resultaat. U plaatst uw bestelling eenvoudig en snel door telefonisch contact met ons op te nemen via 06 - 15 41 08 47, een e-mail te sturen naar info@nobelproducts.nl of ons contactformulier in te vullen. In de meeste gevallen wordt uw bestelling binnen 24 uur bij u ter plaatse bezorgd. Indien gewenst kunt u ook een afspraak maken om uw straalunit op te halen bij ons in Nieuw-Beijerland, nabij Rotterdam.